ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ -Ecumenical Patriarchate of Constantinople

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Ο Μ.Κεφαλογιάννης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο 
φωτορεπορτάζ του Νικολάου Μαγγίνα
Το ενδιαφέρον και τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέφρασε ο βουλευτής και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανόλης Κεφαλογιάννης κατά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι. Στη συνάντηση παρίστατο καί ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή  του για την επίσκεψη επισημαίνοντας οτι το γεγονός της συμμετοχής της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο Κυβερνώντος Κόμματος της Τουρκίας, του Α.Κ.Ρ., καλλιεργεί θετικό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών και λαών.

Σε δήλωσή του ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε: «Επισκέφτηκα σήμερα τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη του Γένους, έναν άνθρωπο με σημαντική προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Είναι ξακουστός στα πέρατα της οικουμένης. Έναν άνθρωπο που με τις προσευχές του και με την αγάπη του βοηθάει και την Ελλάδα στις περιόδους που διανύουμε σήμερα. Είναι ανάγκη και υποχρέωση η επίσκεψη αυτή. Μας γεμίζει δύναμη, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε στις δύσκολες ώρες που περνάει σήμερα η πατρίδα μας.»

Να σημειωθεί ότι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Α.Κ.Ρ., το οποίο ξεκινάει αύριο τις εργασίες του στην Άγκυρα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.  ____________________

Σημείωση Amen.gr: 
Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της παρούσας ενημερωτικής ιστοσελίδας και ιδιαιτέρως για τα άρθρα γνώμης, τα αφιερώματα και τις απόψεις που γράφονται ειδικά για το Amen.gr υπενθυμίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ολική ή έστω η μερική αναδημοσίευσή τους ή η καθοιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή τους χωρίς την έγγραφη άδεια των διαχειριστών της Πύλης Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Amen.gr .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου